Oportunitats d'Excel·lència Professional

Per a llocs de treball postdoctorals hi ha diverses convocatòries d’organismes com ICREA i CONACYT, i podem donar suport a la vostra sol·licitud o podeu fer la sol·licitud directament.

Per revisar i presentar-vos a més oportunitats professionals al BSC, consulteu les nostres Oportunitats de feina i Beques.

ICREA

ICREA

ICREA, la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats és una fundació que té el suport de la Generalitat de Catalunya i que està regida per un consell d’administració. ICREA es va crear per donar resposta a la necessitat de buscar noves fórmules de contractació que permetessin competir en igualtat de condicions amb altres sistemes de recerca, centrant-se en la contractació únicament dels científics i acadèmics amb més talent i més extraordinaris.

ICREA és una institució «sense parets». Treballa colze a colze amb les universitats i els centres de recerca catalans per integrar els professors d’investigació d’ICREA en el sistema de recerca català.

ICREA ofereix llocs de treball fixos i permanents a investigadors de tot el món perquè vinguin a treballar a Catalunya. A mesura que han passat els anys, aquests llocs de treball s’han convertit en un sinònim d’excel·lència acadèmica global.

ICREA ofereix nous llocs de recerca cada any i segueix promovent la recerca a Catalunya. Els trets distintius d’ICREA són la cooperació, l’obertura i l’excel·lència internacional.

ICREA dona feina a més de 250 investigadors de tots els camps del coneixement, des de filòsofs fins a astrofísics, que fan la seva recerca en 50 institucions d’acollida diferents de Catalunya

Veure les convocatòries d’ICREA

CONACYT

CONACYT

Per tal d’enfortir el coneixement dels investigadors postdoctorals, el Consell Nacional de Ciència i Tecnologia (Conacyt) i el Barcelona Supercomputing Center - Centro Nacional de Supercomputación disposen d’un conveni de col·laboració que permet als investigadors postdoctorals mexicans fer una estada de dotze mesos —amb la possibilitat d’estendre-la a un any— per dur a terme investigacions al BSC-CNS en àrees de recerca estratègiques com l’Enginyeria de Software assistida pel Supercomputador, Ciències de la Computació, Ciències de la Vida i Ciències de la Terra.

Consultar les beques de Conacyt Convocatòria 2017

CONICET

Amb el propòsit de reforçar el coneixement dels investigadors postdoctorals, el “Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas” (Conicet) i el Centre de Supercomputació de Barcelona - Centro Nacional de Supercomputación tenen un acord de col·laboració que permet als investigadors postdoctorals argentins fer una pràctica de 2 a 6 mesos, per realitzar investigacions a BSC-CNS en àrees d’investigació estratègica com l’enginyeria de programari amb ajuda del supercomputador, informàtica, ciències de la vida i ciències de la terra.

Consultar les beques de Conicet   Convocatòria

Altres oportunitats professionals a la xarxa del BSC-CNS

BSC Folks

Moltes persones han contribuït al creixement del centre amb les seves habilitats i experiència des que el BSC-CNS es va fundar el 2005. El BSC-CNS manté el contacte amb tots ells mitjançant la plataforma web BSC Folks, en la qual es poden trobar altres oportunitats professionals. Enllaç amb les vacants actuals:

Llista de carreres / ofertes de feina

Postdoctoral Fellowship Programme

Postdoctoral fellowships programme - Junior Leader la Caixa

El nou programa de beques postdoctorals, el Cap Líder "la Caixa", té com a objectiu contractar excel·lents investigadors, de qualsevol nacionalitat, que vulguin continuar la seva carrera investigadora en territori espanyol en qualsevol disciplina. Amb el patrocini de l'Obra Social "la Caixa", els objectius d'aquest programa són fomentar la recerca innovadora d'alta qualitat a Espanya i donar suport als millors talents científics, oferint-los un entorn atractiu i competitiu per dur a terme una investigació excel·lent.

Postdoctoral Fellowship Programme

INPhINIT

INPhINIT "La Caixa" fellowship programme

INPhINIT és un nou programa de beques de doctorat que té com a finalitat donar accés als centres de recerca espanyols a joves investigadors internacionals en els camps de les ciències de la salut i de la vida, la tecnologia, la física, l'enginyeria i les matemàtiques. INPhINIT, un programa que promou l'Obra Social "la Caixa", té l'objectiu de donar suport als millors talents científics i fomentar la recerca d'alta qualitat i innovadora a Espanya mitjançant la contractació d’estudiants internacionals excel·lents, als quals s'ofereix un entorn atractiu i competitiu per fer recerca d'excel·lència.

Descripció del programa

STARS

STARS: SupercompuTing And Related applicationS Fellows Programme

El programa STARS té com objectiu fomentar el creixement de post-docs amb gran potencial en el camp de la supercomputació i aplicacions relacionades. El programa premiarà als 20 post-docs més destacats de totes les nacionalitats, amb una compensació econòmica durant 24 mesos, facilitant-los les eines necessàries per desenvolupar el seu potencial i aprofundir en les seves habilitats i coneixements en un ambient estimulant, internacional i interdisciplinari, i oferint-los la possibilitat de col·laborar amb la industria privada o altres centres d'investigació no acadèmica.

Descripció del programa

BSC International Summer HPC

El programa BSC International Summer HPC

El programa BSC International Summer HPC, a través del reconeixement a l'excel·lència Seveo Ochoa, busca estudiants destacats de pregrau per oferir-los l'oportunitat de passar un estiu en contacte amb la investigació al BSC. L'objectiu principal d'aquest programa és animar els estudiants, de qualsevol nacionalitat, a emprendre el camí d'una carrera científica i presentar-los un entorn d'HPC.

Descripció del programa