Visita el nostre supercomputador

MareNostrum, el supercomputador més potent d’Espanya, es troba a les instal·lacions del BSC-CNS. Existeixen diverses opcions per visitar el supercomputador.

Visites presencials Visita virtual Visita virtual per a infants

VISITES PRESENCIALS

Les visites presencials es realitzen de dilluns a divendres de 8:30 a 18:30h, amb cita prèvia i tenen una durada d'entre 30 i 60 minuts. Els grups podran ser d’un màxim de 30 persones.

Planifica la teva visita a MareNostrum

 

ACTIVITATS A L’AULA O EN LÍNIA

Els grups de secundària, batxillerat i cicles formatius poden demanar la seva activitat aquí.

Les visites del programa "Som Investigadores" per a grups de 3r i 4rt de primària s’han convertit en una completa activitat per dur a terme a l’aula.
 
Podeu trobar més informació aquí  i reservar-la a través de l’adreça de correu electrònic visitesprimaria [at] bsc [dot] es
 
 

VISITA VIRTUAL

La visita virtual us permet veure el supercomputador MareNostrum des de qualsevol lloc i descobrir tots els racons de MareNostrum 4.

Podreu accedir a la urna de vidre on està ubicat el supercomputador, recórrer els seus passadissos i fins i tot tenir una visió 360º de les instal·lacions que hi ha al subsòl i que són imprescindibles perquè MareNostrum funcioni.

Descobrir el supercomputador MareNostrum i la capella que l'allotja, ara, és més fàcil.

 

 

VISITA VIRTUAL PER A INFANTS

Entra a MareNostrum i busca els vídeos de la SuperGeek que t’ajudaran a entendre perquè els superordinadors són superàpids!!!!