Beques

El programa de beques de formació del BSC-CNS convida a sol·licitants de les disciplines científiques corresponents a participar en diversos projectes de recerca europeus i en col·laboracions amb la indústria internacional. La major part d’aquestes beques de formació són per a estudis de doctorat, màster i llicenciatura.

Les beques del BSC-CNS poden oferir-vos un futur ric en oportunitats i creixement en l’àmbit professional, així com habilitats úniques perquè us convertiu en investigadors rellevants i d’èxit.

Si us uniu a nosaltres, tindreu l’oportunitat d’integrar-vos en un equip jove de prestigi científic internacional i tindreu accés a instal·lacions d’avantguarda, tot això al mateix temps que gaudiu de la moderna, cosmopolita i dinàmica ciutat de Barcelona.

Per revisar i presentar-vos a més oportunitats professionals al BSC, consulteu les nostres Oportunitats de feina i Oportunitats d'excel·lència professional

Mostrant 1 - 12 resultats de 12

Envia una sol·licitud espontània
En el cas que no hi hagin beques publicades que corresponguin amb el teu expedient acadèmic o professional, pots contactar amb nosaltres i explicar els teus desitjos professionals a recruitment@bsc.es