Som investigadores

Les Macedònia ho van tenir clar. Els vam demanar que col·laboressin en un projecte per fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entre les noies i ràpidament van dir que sí.

D’aquesta col·laboració n’ha sortit la cançó MareNostrum, dedicada al supercomputador del BSC i el vídeoclip en el qual surten com a investigadores que fan servir el superordinador.

Aquesta cançó és una part fonamental de les visites que oferim a les aules de tercer i quart de primària amb la intenció d’acostar la ciència i la tecnologia als més petits. Unes visites que piquen especialment l’ullet a les més petites i que el BSC duu a terme gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

Va ser un plaer treballar amb l’Anna, la Carlota, la Gina, la Noa i la Mar, que de seguida es van bolcar en el projecte, i amb el seu director, Dani Coma, que hi va creure des del primer moment.

La gravació de la cançó es va fer el 30 de gener de 2018 als estudis Medusa de Barcelona i el videoclip es va rodar l’11 de març a la capella de Torre Girona.

Compartim unes imatges amb vosaltres.