Preguntes Freqüents

Us agradaria formar part del nostre equip?

El BSC-CNS ofereix diferents tipus d’oportunitats, tant en grups de recerca com en departaments de gestió i tècnics.

Si voleu gaudir d’aquestes oportunitats, consulteu la nostra pàgina de Vacants i presenteu els documents sol·licitats.

Amb qui s’ha de contactar per obtenir ajuda en la presentació d’una sol·licitud de treball?

Poseu-vos en contacte amb l’equip de Recursos Humans a rrhh@bsc.es

Us agradaria estudiar un doctorat?

El BSC ofereix la possibilitat de cursar un programa de doctorat en col·laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) o amb la Universitat de Barcelona en els temes de recerca de qualsevol grup de recerca. Les sol·licituds per als programes de doctorat s’han de fer a través de la sol·licitud de beca de doctorat. Els estudiants de doctorat del BSC-CNS s’integren en un grup de recerca i porten a terme els seus estudis sota la supervisió del responsable del grup corresponent.

Si us interessen les oportunitats per a estudiants de doctorat, podeu cercar a la nostra pàgina de vacants i beques i presentar la sol·licitud per a les convocatòries pertinents.

Us agradaria demanar un programa de mobilitat?

El Barcelona Supercomputing Center sempre ha donat suport als programes de mobilitat per la importància que tenen per al progrés de la recerca científica.

L’objectiu d’aquests programes és proporcionar accés als investigadors de tot el món a les infraestructures de computació avançada per tal de promoure la recerca de col·laboració entre científics de diferents països.

Si esteu interessats en aquest programa, poseu-vos en contacte amb education@bsc.es

Us agradaria visitar MareNostrum?

El BSC permet visitar el supercomputador MareNostrum, que es troba a la capella de Torre Girona. El personal del centre dirigeix totes les visites.

Formulari de sol·licitud de visites