Cursos PATC

PRACE (Partnership for Advanced Computing in Europe) va nomenar el BSC-CNS un dels primers Centres de Formació Avançada (PATC) de PRACE, i això ens va convertir en un impulsor clau de la docència europea en computació d’altes prestacions.

La missió dels Centres de Formació Avançada de PRACE és dur a terme i coordinar activitats docents i de formació que permetin a la comunitat investigadora europea utilitzar la infraestructura computacional disponible a través de PRACE.

Els cursos PATC són gratuïts i els imparteixen especialistes de tota Europa. Totes les lliçons i els materials estan en anglès. Els alumnes podran treure profit de sessions teòriques i pràctiques, de comunicació amb professors de renom internacional i d’accés als millors recursos de computació d’Europa, i també rebran un certificat d’assistència.

Dilluns, 05 Juliol, 2021 al Divendres, 09 Juliol, 2021

On its 11th edition, the Programming and tUning Massively Parallel Systems + Artificial Intelligence summer school (PUMPS+AI) offers researchers and graduate students a unique opportunity to improve their skills with cutting-edge techniques and hands-on experience in developing and tuning applications for many-core processors with massively parallel computing resources like GPU accelerators, with a special focus on AI.