Premi Lideratge Destacat en HPC per a Mateo Valero en els Premis HPCwire Readers' Choice

16 Novembre 2020
Els 17º Premis Anual d’HPCwire presenten els líders de la comunitat global d'HPC.

Mateo Valero, el director de el Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC) ha estat reconegut amb el premi Lideratge Destacat en HPC en la categoria d'elecció dels lectors dels premis HPCwire (els HPCwire Readers’ Choice Awards), presentats digitalment durant el SC20 virtual.

Mateo Valero s'ha mostrat molt agraït pel premi i l'ha volgut compartir amb l'equip del BSC (veure vídeo aquí).

Els reconeguts premis anuals HPCwire Readers' and Editors' Choice Awards es determinen a través d'un rigorós procés de nominació i votació que involucra la comunitat global d’HPCwire i inclou una revisió intensa de l'equip editorial de la publicació. Els premis representen un reconeixement prestigiós de la comunitat HPC i s'han convertit en una característica destacada de la publicació. Aquests guardons es revelen cada any per donar inici a la conferència anual de supercomputació, que mostra la computació d'alt rendiment, la creació de xarxes, l'emmagatzematge i l'anàlisi de dades.

"Cada any esperem connectar amb la nostra comunitat HPC i a el mateix temps reconèixer l'excepcional innovació de la indústria en el SC. Encara que lamentem no poder connectar-nos físicament entre ells aquest any, ens sentim molt orgullosos de reunir a la comunitat a través del nostre nou format digital per als Premis Readers’ and Editors' Choice ", assegura Tom Tabor, CEO de Tabor Communications, editor d’HPCwire. "

Més informació sobre els premis a HPCwire o a Twitter a través del hashtag: #HPCwireAwards

Sobre HPCwire

HPCwire és el recurs informatiu i de notícies número u que cobreix els ordinadors més ràpides de el món i la gent que les gestiona. Amb un llegat editorial i periodístic de classe mundial que es remunta a 1987, HPCwire és la font de notícies triada pels professionals de la ciència, la tecnologia i els negocis interessats en la computació d'alt rendiment i intensiva en dades. Visiteu HPCwire en www.hpcwire.com.