Jornades de Cooperació CONACyT-CATALUNYA 2018

02 Maig 2018

Les jornades tindran lloc els dies 18 i 19 de juny.

El Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC) col·labora un any a les Jornades de Cooperació Conacyt-Catalunya 2018 (JCCC2018) organitzades per la UPC y el Consejo Nacional de Ciencia y Tecnología de México (CONACyT) i que tindran lloc els dies 18 i 19 de juny al Campus Nord de l’UPC.

Les JCCC2018 són un fòrum científic en el qual els estudiants mexicans destaquen els avenços i/o resultats de les investigacions en què hi participen. Els objectius de les jornades són construir un fòrum científic de reflexió multidisciplinari sobre els avenços dels projectes de recerca dels joves investigadors mexicans de les universitats i centres de recerca a Catalunya, enfortir els llaços entre la comunitat científica del CONACyT a Catalunya, afavorir l’intercanvi d’experiències en diverses disciplines i dinamitzar les cooperacions entre els doctorands i investigadors mexicans a Catalunya.

En el marc de les jornades s’organitzen sessions de ponències orals i pòsters. La data límit per fer l’enviament és el 20 de maig. Una altra de les accions organitzades és el concurs Tu tesis en 3 minutos (3MT) per a tesis d’estudiants de doctorat mexicans registrats a universitats espanyoles. Els interessats han d’enviar un vídeo en què descriuen la seva tesis en tres minuts. El BSC dona suport a aquesta iniciativa.

I com a pat de les JCCC2018 també es realitzarà una edició especial de la revista Computación y Sistemas (Indexada por Scopus). Per a la present edició, es realitzarà una convocatòria amb les indicacions per poder sotmetre a avaluació un article susceptible de ser publicat en aquesta edició especial.

Podeu consultar el programa provisional aquí.

Més informació sobre les jornades aquí.